home

Home

Bbk thema: wegwijzer civiel

Het Bbk heeft het leven van een civiel techneut zeker niet makkelijker gemaakt. Er is veel veranderd… 

Ons hoofddoel is rechtstreeks met u communiceren over zaken waar u werkelijk in de praktijk wat aan hebt. Speciaal voor onze civiel techneuten hebben we een folder opgesteld die hun wegwijs maakt in het Bbk. Wij kunnen u en uw collega’s de wegwijzer van harte aanraden.

Het oude Bouwstoffenbesluit zorgde voor een revolutie. Er mocht niet meer naar hartenlust zand worden gehapt of met grond worden geschoven. Na in eerste instantie gesputter over de noodzaak bleek ook menig door kou geteisterd civieltechnisch hart door en door duurzaam. Om er ook voor te zorgen dat nu in de pas wordt gelopen en gegraven met het Bbk hebben we voor u een handige wegwijzer opgesteld. Na het lezen van 7 pagina’s tekst bent u volledig op de hoogte van de “ins en outs” van het Bbk.

Doe er u voordeel mee. Wij kunnen u garanderen dat u na het lezen een volwaardige gesprekspartner bent voor ook overijverige collega handhavers wink

Dit artikel werd op 9 december 2011 op onze site geplaatst en op 1 november 2023 geactualiseerd.

Bij het samenstellen van onze website is zorgvuldig gewerkt. Wellicht ten overvloede willen wij echter opmerken dat de inhoud hiervan geen juridische status heeft en hieraan dan ook een rechten kunnen worden ontleend.