home

Home

Bbk praktijk: Toetsmodellen grond en bouwstof

U weet het: ‘kennis is macht’. Maar het motto van uw LWBG is de overtreffende trap: ‘Kennis delen geeft kracht’. En natuurlijk doen wij dat gelet op onze onafhankelijke rol geheel gratis.

Laurens Martens heeft uren zitten zweten achter zijn favoriete Excel. En jawel hij heeft keihard voor u doorgewerkt. Hij heeft zijn veel gebruikte toetsmodellen geactualiseerd.  We houden het nu kort – u kunt wellicht ook niet langer wachten – u wilt weten waar al dit moois staat te wachten om te worden gedownload. Nou hier!

Goed om te weten: we hebben op 13 juni 2015 onze gratis toetsmodellen geactualiseerd vanwege een aantal normaanpassingen.

De downloads betreffen Excel bladen. Openen als ‘alleen lezen’, en in de ‘Opties’ onder ‘Formules’ het vakje ‘Iteratieve berekening inschakelen’ aanvinken. Verder wordt gewerkt met tabbladen. Door in Excel onderaan op de tabs te klikken doorloopt u ze allemaal.

Dit artikel werd op 21 april 2017 op onze site geplaatst.

Bij het samenstellen van onze website is zorgvuldig gewerkt. Wellicht ten overvloede willen wij echter opmerken dat de inhoud hiervan geen juridische status heeft en hieraan dan ook een rechten kunnen worden ontleend.